top of page
Behandlingsformer.

Jeg ser på det hele menneske og hvordan jeg kan understøtte bedst, samt skabe en forbyggende faktor. Jeg arbejder ud fra et holistisk syn hvor der er vigtigt, at se på mennesket og han/hendes ressourcer. Jeg bruger forskellige behandlingsformer som støtter den enkelte ved den bedst mulige indsats.

Jeg har en anerkendende pædagogisk tilgang som skaber en tryg atmosfære for klienten at være i.

Sammen med de rådgivende samtaler har jeg følgende behandlingsformer jeg kan understøtte med:

 

Mindfulness.

 

Jeg bruger Mindfulness i træning af sindet, og skabe muligheden for ro i nervesystem. Der er fokus på, at give opmærksomhed på sindets tanker, kroppen og følelserne.

Der arbejdes på at være i nuet, at kunne være tilstede og skabe kontrol over enhver ”tankemyller” der nemt kan tage over.

Mindfulness hjælper en til, at kunne bruge alle ens sanser og lade dem være åbne uden at bedømme årsag. Det at kunne registrere og lade tankerne passere uden at gå i reaktion. Mindfulness giver indre ro og mindsker stress impulserne, smerter og træthed.

Jeg træner og støtter den enkelte til, at blive bedre til at styre sit sind og tanker.

Det afhjælper ens impulsstyring der derved dæmper gamle mønstre som behov og vaner der har en negativ effekt på hverdagen.

Praktisk foregår det via meditation, vejrtræknings øvelser og jeg ofte bruger naturen som medspiller.

 

 

Kognitiv behandling.

 

Jeg bruger Kognitiv behandling både som en del af dit forløb og i livs samtalerne.

Kognitiv behandling fokuser på hvordan din tænkning påvirker dig følelsesmæssigt, dine handlinger og din krops signaler. De mentale processer der foregår, når du møder, erfarer og hvad du tænker om dig selv. Hvordan møder du verden? Igennem tryghed eller som noget truende. Der er så mange måder at tolke en situation på, og befinder du dig et sted i dit liv, hvor du ikke er i overskud, kan du ende med, at fejlfortolke en situation der ikke er gavnende for dit selvbefindende.

 

Jeg bruger forskellige metoder og modeller i kognitiv behandling til, at støtte dig i, at skabe positiv forandring. Jeg bruger bla. Miljøterapi der er en gennemtænkt opbygning af en givende situation, så det fremmer synliggørelsen og du udfordringer du står med. Derved sammen med dig at skabe en teoretisk ramme, med henblik på at du vil kunne takle og håndtere div. Udfordringer, både personlige og sociale.

Coaching.

Jeg bruger coaching som et værktøj til at skabe en ramme for dig. En platform til at skabe det liv du ønsker dig. Coaching er en metode til at hjælpe og afhjælpe de forhindringer der står i vejen for dig.

Hjælper dig med at bryde gamle og negative handlingsmønstre.

Jeg arbejder ikke som Coach men bruger flere af værktøjerne til at støtte dig i at reflektere og se dine muligheder frem for begrænsninger. Derfor bruger jeg vejledning, da det en kærlig kombination af flere værktøjer. 

Healing.

Healing kan bruges både til at hele ubalancer op, fjerne blokeringer eller som et kærligt energi boost.

Jeg bruger forskellige Healing metoder til at understøtte balancen mellem krop og sjæl.

 

Chakra healing

Krystal healing

Aroma healing

Healingmassage

Engle & mestre healing

Kostvejledning.

 

Kost er en vigtig faktor i hvordan vores krop og psyke reagerer i vores dagligdag.

Kosten er en vigtig del, til hvordan vi spiser, fordøjer og får vigtige næringsstoffer.

 

Kosten har stor betydning for hvordan vores hjerne og nervesystem fungerer, hvis ikke du får rette næring skaber de ubalancer. Vi ser ofte, at når kroppen får meget sukkerholdig eller raffineret mad så skaber det en tydelig ubalance, som et meget svingende blodsukker og jernmangel.

Kroppen kan reagere ved uro og angstsymptomer.

Ens koncentration og opfattelsesevne er ofte betinget af hvad man indtager af kost.

 

Jeg ser den enkeltes kostsammensætning og ernæringsmæssige utilstrækkeligheder, såsom mangel på vitaminer og mineraler.  

bottom of page